Başlangıç > genel > Saçma Facebook Grupları

Saçma Facebook Grupları

Merhaba WPalp okurları;

Bugün gmail hesabımı açtım, baktım bir sürü Facebook ‘dan e-posta gelmiş girdim baktım hepsi saçma sapan açılan yarısından çoğu fake  gruplar. Bana davet yolliyanda bir kişi 11 davetiye atılmış 11 grubuda aynı kişi atmış biraz girdim bunun profiline tanımıyorum nerden niye eklemiş bilmiyorum. Sonra msn adresini ekledim. Baktım ki bana yolladığı gruplar gibi kendiside boş.

Dedim boş boş gruplara hayran olup millete yararı olmadan davetiye atmak sana ne kazandırıyor. Cevabı şu, ” hiç birşey bazen güzel videolar, resimler oluyor ” dedi. Bende dedim ki saçma sapan işlerle uğraşıcağına biraz Google ‘yi gezip güzel millete yararı olucak, güldürcek resimleri bulup paylaşıcağına neden sayfalardan alıyorsun. Özgün ol kendin ol dedim. Bu bana biraz ters ters konuştu o dakikadan sonra Facebook hesabımı hepten sildim. Şimdi bu boş adam için değermiydi ? Adam gibi sayfalara üye olmuyor. Gelmiş boş sayfalara hayran olup milleti rahatsız ediyor !

İşte size güzel, Türkiye ‘miz için açılmış bir sayfa search’da Türk yazdım bu çıktı adam grafiğide güzel yapmış, sizede öneririm.

Facebook Grup – Türk !

Kategoriler:genel Etiketler:, , , ,
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın